Geavanceerde meristeem biotechnologie de kracht achter Swisscode Bionic

Meristeem plantencellen zijn een waar laboratorium van defensieve en herstellende stoffen.  Ze bestaan ​​uit een natuurlijk evenwichtig " een schoonheidscocktail" van fenylpropanoïden, polysacchariden, fytosterolen, aminozuren en mineralen die een ongeëvenaarde bescherming tegen schadelijke milieu-, fysische en biologische stress bieden.

Deze beschermende functie is omgezet  naar huidverzorging toepassingen, waarvan het voornaamste doel is om de huid te beschermen tegen schadelijke elementen die de huid  beroven van zijn jeugdige vitaliteit en de schade van het verouderingsproces maximaal onder controle te houden.

De "gecultiveerde" stamcellen gebruikt in Swisscode Bionic concentraten bieden een uitstekende anti-oxidant activiteit, alsmede bescherming tegen UV-stralen, het verlies van vocht en collageen en ontstekingen, terwijl het de huid optimaal stimuleert, comfortabel beschermt gedurende de hele dag


Het hoe en waarom van plantencellen

Planten, in tegenstelling tot dieren, zijn niet in staat zijn om aan bronnen van gevaar te ontsnappen, en hebben dus een aangeboren afweermechanisme ontwikkeld om belasting van het milieu, zoals UV-straling en grote verschillen in temperatuur en vochtigheid tegen te gaan.

Dit beschermend vermogen is gecentreerd in meristemen van de plant (wortel en knospen) of te wel ongedifferentieerde stamcellen, die nooit verouderen en bezitten opmerkelijke regeneratieve vermogens. Wat de planten in staat stelt gespecialiseerde cellen aan te maken die de groei van planten bevorderen.

Hun superieure beschermende vermogens behoedt  de plant zijn meest kwetsbare weefsels, zoals knoppen en wortels, waardoor 


Powerboost 

Swisscode Bionic serums zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met Swisscode Pure concentraten voor het verlengen van resultaten ter aanvulling met uw gebruikelijke huidverzorging regime - een zeer gunstig interventie tussen reiniging en hydratatie.

De dop van elke elegante mat-glazen fles is voorzien van een handige pompsysteem waardoor makkelijk te doseren van 2-3 druppels kristalheldere serum. Wordt snel opgenomen door de huid, klaar om zijn ongeëvenaarde beschermende, herstellende krachten ontketenen .


Swisscode Bionic

Naar aanleiding van de internationale lancering van Swisscode Pure, een verzameling van zeven concentraten welke effectief corrigeren,  het huidverouderingsproces corrigeren, komt er een nieuwe generatie baanbrekende huidverzorging nl.: Swisscode Bionic.

Dit trio van krachtige stamcellen serums is gebaseerd op de principes van bionica, de wetenschappelijke overdracht van optimale oplossingen uit de natuur, de evolutie over millennia, tot eindproduct. Bionische technologie vertaalt het evolutionaire proces waardoor het door flora en fauna ontwikkelde beschermingsmechanisme omgezet wordt  in de hedendaagse toepassingen.

Swisscode Bionic past deze cutting-edge technologie toe om de real-life uitdaging van het verouderingsproces van de huid tegen te gaan.