Absolute Effects: nieuwe zuurstofbehandelingen en verzorgingsproducten 

Iedere huid is individueel en vereist een eigen huidverzorgingsprogramma om optimale resultaten te krijgen. Soms is het niet voldoende om met „normale“ cremes de huid te verbeteren, er goed uit te laten zien en of voelen.

ABSOLUTE EFFECTS serums zijn cocktails van nieuwe actieve werkstoffen met bewezen effectiviteit, hoge concentraties, vrij van geurstoffen, parabenen en minerale oliën.

Door de zuiverheid en effectiviteit zijn deze serums ook inzetbaar met het gepatenteerde OXYjet zuurstofdruksysteem.
Door deze nieuwe, intensieve hydraterende en olie-vrije samenstelling biedt ABSOLUTE EFFECTS serums de optimale oplossing voor ieder huidconditie.

Als behandeling met de professionele OXYJET zuurstofapparatuur
of als dagelijkse dag- en nachtverzorging! Volume Booster

Rimpels worden van binnenuit opgevuld en verstevigd de huid met een onmiddelijk merkbaar en zichtbaar  resultaat. Intensief hydraterend en regenereert de huidstructuur van binnen naar buiten.

Meest belangerijke actieve ingrediënten:
Alaria Esculenta Extract: - algenextract (plantaardig) Rijk aan aminozuren, vitaminen en minerale voedingsstoffen. Remt de door de leeftijd gerelateerde vermindering van collageen en elastine en houdt de huid zacht en stevig.
Commiphora Mukul Extract: Bevat een hars dat sinds honderden jaren een zeer belangrijk onderdeel is van de Ayverdische geneeskunde. Maakt onderhuidsvetweefsel weer aan, vult de huid van binnenuit op. De huid wordt strakker, lippen krijgen meer volume, rimpels worden gladgestreken en de gezichtcontouren beter gedefineerd.
Pullulan: Een natuurlijk polysaccharide wat een verstevigende laag vormt en zorgt voor duidelijke contouren van het gezicht.
Eryngium Maritimum Stem Cells – stranddistel (plantaardig) De zee hulst groeit  in een extreem schaarse  omstandigheden en heeft, in meer dan duizenden jaren, een speciale bescherming tegen uitdroging, UV-stralen en andere schadelijke invloeden  opgebouwd. Het is rijk aan eiwitten, vetten, koolhydraten en minerale voedingsstoffen. Deze stamcellen stimuleren de regeneratie en voorzien de huid van nieuwe kracht en energie.
Squalane: Afkomstig  uit olijfolie is zeer vergelijbaar met de huideigen lipiden.  Het beschermt de huid tegen vochtverlies, maakt het zacht en soepel, verbetert de natuurlijke structuur van de lipide beschermingslaag op de huid.

Gebruik : met de OXYjet zuurstofdrukbehandeling

Thuis: ‘s-morgens en s-avonds onder de dagelijkse verzorging

Geschikt voor ieder huidtype, voor een verslapte huidconditieEnergy Reload

Een vitaliserend concentraat voor een fris, strak en jeudigere huid vol energie, elasticiteit en stevigheid. Gelijktijdig intensief hydraterend  en pakt  die fijne droogtelijntjes aan. Optimaal  voor mannen en vrouwen van elke leeftijd.

Meest belangrijke actieve ingrediënten:
Liposomaal  ingekapseld zuurstof: Dringt diep in de huid en voorziet de huid van energie, stimuleert de celvernieuwing en verleent de huid een glad gevoel en frisse uitstraling.
Liposomaal  ingekapseld Vitaminen A, E en C: Dringt diep in de huid, stimuleert de celvernieuwing, beschermt  tegen schade door vrije radicalen en verstevigd het bindweefsel zodat de huid er gladder en steviger uitziet.
Liposomaal  ingekapseld Hyaluronzuur: Dringt diep in de huid, vormt een optimaal hydratatie depot. Voorziet de huid van elasticiteit, stevigheid en  vocht gedurende de hele dag.
WitteThee: Rijk aan catechinen die de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, UV-stralen, is ontstekingsremmend en voorkomt de vroegtijdige veroudering.
Squalane: Afkomstig  uit olijfolie is zeer vergelijbaar met de huideigen lipiden. Het beschermt de huid tegen vochtverlies, maakt het zacht en soepel, verbetert de natuurlijke structuur van de lipidebeschermingslaag op de huid.
 

Gebruik : met de OXYjet zuurstofdrukbehandeling

Thuis: ‘s-morgens en s-avonds onder de dagelijkse verzorging ook zeer geschikt voor de man. 

Geschikt voor ieder huidtype, een vale rokershuid, na ziekteperiode en chemotherapieSensitive Balance

Vermindert ontstekingen en roodheden veroorzaakt door couperose en rosacea, versterkt de haarvaten en zorgt  voor een regelmatig huidbeeld. Tegelijkertijd wordt de huid intensief gehydrateerd en worden droogtelijntjes opgevuld.

Meest belangrijke actieve ingrediënten:
Acetyl Tetrapeptide-40:  Dermatologische in-vivo test toont al na 7 dagen zichtbare verbeteringen van de roodheid. Na 28 dagen zijn de rode gebieden aanzienlijk  kleiner geworden. Speciaal tegen inflammatie veroorzaakt door interleukine.
Escin en Butcher‘s Broom Extract: Stabiliseren beide de haarvaten en verminderen gelijktijdig roodheden.
Extracten van Liquorice Root, Calendula, Centella Asiatica en Pomegranate Seed: Kalmeert de huid, vermindert ontstekingen en zorgen voor een comfortabel huidgevoel.
Pantheno : Activeert de celdeling en herstelt gestresste huid
Liposomal ingekapseld Hyaluronzuur: Dringt diep in de huid, vormt een optimaal hydratatie depot. Voorziet de huid van elasticiteit, stevigheid en  vocht gedurende de hele dag.
Squalane: Afkomstig  uit olijfolie is zeer vergelijbaar met de huideigen lipiden. Het beschermt de huid tegen vochtverlies, maakt het zacht en soepel, verbetert de natuurlijke structuur van de lipidebeschermingslaag op de huid.


Gebruik : met de OXYjet zuurstofdrukbehandeling

Thuis: ‘s-morgens en s-avonds onder de dagelijkse verzorging

Geschikt voor ieder huidtype en speciaal voor couperose en rosaceaPurifying Control

Vermindert comedonen en puistjes, acne, reguleert de talgproductie, kalmeert ontstekingen en roodheden. De huid wordt egaler en mooier zonder de huid uit te drogen. 

Meest belangrijke actieve ingrediënten:
Salycylzuur: Vermindert  ontstekingen van de onzuivere huid zodat mee-eters en milia geopend kunnen worden en de vorming van pustels en puisjes wordt voorkomen. Poriën worden verfijnd.
Extracten van Mahonia, Sage, Schisandra, Rosemary  en Plantago: Gaat het vormen van bacteriën tegen, vermindert overmatige talgproductie van de onzuivere huid, ontstekingen en irritaties worden verminderd.
Butyl Avocadate: Herstelt de hormonale balans van de onzuivere huid, vermindert overmatige talgproductie.
Aloe vera gel: Bevordert de genezing van puistjes en pustels en voorziet de huid gelijktijdig van aminozuren, minerale voedingsstoffen en hydratatie. Beschermt tegen uitdrogen  en laat de huid soepel aanvoelen.
Squalane: Afkomstig uit olijfolie is zeer vergelijbaar met de huideigen lipiden. Het beschermt de huid tegen vochtverlies, maakt het zacht en soepel, verbetert de natuurlijke structuur van de lipidebeschermingslaag op de huid.

Gebruik : met de OXYjet zuurstofdrukbehandeling?

Thuis: ‘s-morgens en s-avonds onder de dagelijkse verzorging 

Geschikt voor ieder huidtype en speciaal ontwikkeld voor acné, pustels, comedonen en overmatig talgBrightning Corrector

Verbetert onregelmatige huidpigmentatie, vermindert huidirritaties en verbetert gelijkertijd de elasticiteit van de huid.

Meest belangrijke ingrediënten:
Vitamin C: Magnesium ascorbinezuur fosfaat is een radicale vanger en heeft tegelijk een egaliserende werking op pigmenatie. Het ontkleurt de bruine pigmentatie, melanine zodat de huidteint regelmatiger wordt. Vitamine B3: Niacinamide verfijnt de poriën, licht donkere verkleuring van de huid op, compatibel met de huid. Vitamine  B3 versterkt de huidbarriere, verbetert de elasticiteit en vermindert fijne lijntjes en rimpels.
Pragmites Kharka Extract: Kalmeert  de huid, beschermt tegen ontstekingen en schadelijke „milieu“stressfactoren. Egaliseert de huidteint en een optimale aanvulling op het pigment regulierende effect van bestrjding van pigmentatiestoornissten.
Poria Cocos Extract: Reguleert het vochtgehalte van de huid, kalmeert irritaties .

Gebruik : met de OXYjet zuurstofdrukbehandeling

Thuis: ‘s-morgens en s-avonds onder de dagelijkse verzorging 

Geschikt voor ieder huidtype, speciaal voor pigmentatie problemen