Nora Bode Specials en Basics - een nieuwe huid in een handomdraai-

Vaak heeft de huid wat extra ondersteuning nodig om er fris en blozend uit te zien. Verhoornde huidcellen, een slechte doorbloeding of gewoon de verminderde celdelingsactiviteit van de rijpere huid zorgen voor een vale en bleke teint. Als de bovenste verhoornde laag van de epidermis verwijderd wordt, kan de huid verzorgende werkstoffen beter opnemen en ziet ze er ook gelijk weer frisser en glader uit. Niet elke peeling is voor elke huid geschikt en daarom hebt u de keus uit verschillende produkten:
Gentle Skin Toner:
Een zeer milde tonic, zonder alcohol, voor de gevoelige, droge en veeleisende huid. Bevat werkstoffen die een hydraterende, ph-herstellende, anti-bacteriële en fungistatische werking hebben.
 
Skin Refiner Tonic:
Een stimulerende frisse tonic, zonder alcohol, met een complex uit Alpha Hydroxy fruitzuren 3% ter vermindering van de verhoorning van de epidermis en ter stimulatie van de celdeling. Uitstekend te gebruiken bij onzuiverheden zoals acné of bij een tot onstekingen neigende huid. Tevens geschikt als voorbehandeling voor een microdermabrasie, diverse peelings of als kuur.
 
Ezyme Exfoliating Cream:
Natuurlijke enzympeelingcrème met vitamine E op basis van enzymen om dode huidcellen te verwijderen. De verhoornde huidcellen worden zachtjes afgeschuurd, de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en de groei van jonge, frisse huid wordt aangezet.
 
De Enzyme Exfoliating Cream is daardoor bijzonder geschikt voor de tere, atrofische, rijpere huid, die een zachte maar effectieve peeling nodig heeft. Na gebruik is de teint weer helder en glad.

Gentle Peeling Cream:
Is een peeling  met vitamine C en E op basis van fijne, afgeronde nylonkorreltjes. Verwijdert onzuiverheden en verhoorningen zacht, maar effectief. Door het toevoegen van water kan men de peeling verzachten.
 
De Gentle Peeling Cream is geschikt voor alle huidtypen die een stimulerende peeling nodig hebben en waarmee de doorbloeding geactiveerd wordt – de door de zon beschadigde, sterk verhoornde huid, maar ook de jonge en gevoelige huid. Geschikt voor gelaat en lichaam. Na gebruik ziet u een duidelijk gladdere en vernieuwde huid. Een heldere huid en een frisse teint.
Na de peeling is de huid bijzonder goed in staat cosmetische werkstoffen op te nemen, waardoor een optimale werking van een masker gegarandeerd is. De gesloten film van het masker zorgt ervoor dat de huid actieve werkstoffen, die gedurende langere tijd hun verzorgende werking kunnen ontplooien.

Cool Moisture Mask:
Een licht koelend, intensief hydraterend masker van crème en gel. Geschikt voor elk huidtype: voor het gelaat, de hals, het decolleté: maar ook voor de handen. Het unieke werkstoffencomplex chondroïtinesulfaat ATP (dit is sterker dan hyaluronzuur) maakt de huid door zijn intensieve hydraterende vermogen weer glad en geeft haar nieuwe energie. De vitaminen A en E versterken het immuunsysteem van de huid en stimuleren de regeneratie van de cellen. Na gebruik van het Cool Moisture Mask is de huid vol en glad. Rimpeltjes en lijntjes zijn duidelijk verminderd. Zeer geschikt ook na microdermabrasie, laser en na het zonnebaden of sauna.

Al deze verzorgingsprodukten zijn verkrijgbaar via onze Nora Bode instituten en onze webshop.