BEAUTY-TOX - alternatief voor btx -

Iedereen die geïnteresseerd is in de behandeling van lijnen en rimpels kent Botulinum Toxin Typ A (BTX), in de natuur een belangrijke blokkadestof voor de impulsen van de zenuwen. Door de injectie met dit gif worden ongewenste spiercontracties geremd en daardoor de lijnen op het voorhoofd, denkrimpels tussen de werkbrauwen en de typische kraaienpootjes bij de ogen verminderd.


Risico is, dat de gewenste spiercontracties ook geremd worden en hierdoor een onnatuurlijke gezichtsuitdrukking ontstaat. Ongewenste bijwerkingen zijn: asymetrische gezichten, hangende oogleden, bloedingen en mogelijke pijnlijke reacties. Zo wordt het gebruik van deze Botulinum Toxin injecties toenemend ter discussie gesteld.

Ongeacht de mogelijke problemen werken deze Botolinum Toxin injecties alleen plaatselijk en voor een bepaalde tijd en zijn deze niet in staat de huid te regeneren en te verjongen.

BEAUTY-TOX is méér dan een spierontspanner alleen! 

NORA BODE Kosmetik heeft een onschadelijk alternatief, op deze injecties ontwikkeld. Met als doel: spierenpartijen te ontspannen en de hierop ontstane lijnen en rimpels te verminderen, en gelijktijdig de synthese van het huideigen bindweefsel zoals collagenen en hyaluronzuur te stimuleren.

Dus: anders dan het injecteren met Botulinum-Toxin wordt NORA BODE Beauty-TOX zonder naalden met de OXYjetTM zuurstofdruckinjektie in de huid getransporteerd.

NORA BODE Beauty-TOX wordt aangebracht op de betreffende zones en door middel van gepulseerde pure zuurstofdruk tot in de basaalcellenlaag en lederhuid ‘’geïnjecteerd zonder naalden, geheel veilig, effectief en zacht’’.

Het resultaat? 

 • Beauty-TOX vermindert de diepte van mimische, dat wil zeggen de door spiercontracties veroorzaakte lijnen en rimpels. Speciaal op het voorhoofd, rondom de ogen en de mond
   
 • Beauty-TOX ter voorkoming van, de constante druk van de mimiek, ontstane rimpels die door excessieve neurotransmitters ontstaan.
   
 • Beauty-TOX verhoogt het collageen- en hyalurongehalte in de huid door deze wijze wordt de huid gelift en gepolsterd.

Onze natuurlijke mimiek en het normale verouderingsproces en stress, laten hun sporen na. Door kraaiepootjes rond de ogen, fronsrimpels op het voorhoofd en verminderde elasticiteit zien we er vaak moe en ouder uit dan we werkelijk zijn.

De Beauty-TOX preparaten bevatten een exclusieve cocktail met werkzame stoffen, die juist op deze factoren een gunstige invloed hebben. Tijdens onze, Nora Bode OXYjet, zuurstofbehandelingen worden probleemzones zoals: rondom de lippen en de mond, de neus-lippen-plooi, rondom de ogen, de denk- fronsrimpel en eventuele dwarsrimpels op het voorhoofd of in het gelaat met deze, speciaal ontwikkelde, BEAUTY-TOX serums extra behandeld.

ArgirelineTM
Zorgt voor een zachte ontspanning van de gezichtsspieren en vermindert daardoor de diepte en het uiterlijk van de lachrimpeltjes. Werking is klinisch bewezen, derhalve ook de tegenhanger van BTX

MatrixylITM
Stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluronzuur in de huid en daarmee voor een regeneratie van het huideigen bindweefsel en creëert zo een volle elastische huid.

MaxilipTM
Deze werkstof is speciaal ontwikkeld voor het gebied rond de mond en de lippen en zorgt voor meer volume van de lippen, een beter omlijnde contour en zachte, verzorgde lippen.

Isoflavone
Is een plantaardig hormoon gewonnen uit soja heeft een oestrogeen lijkende, huidverjongende werking, maar dan zonder de bijwerkingen van het echte hormoon.

Squalan
Stabiliseert de epidermis en geeft een zijdeachtige huid.

BEAUTY-TOX verzorgingsprodukten zijn voorzien van SPF 15 (zonnefactor).

Al deze verzorgingsprodukten zijn verkrijgbaar via onze Nora Bode instituten en onze webshop.


Beauty-TOX Care Fast Respondse Fluid

Een hooggeconcentreerd, hydraterend serum met botox-effect voor gelaat, hals en decolleté. Tevens de ideale verzorging voor de man.

Een licht serum vol exclusieve anti-aging-peptiden, argireline, matrixyl, ASC III, urea, pathenol, voor het gelaat, de hals en decolleté. Rijk aan hydraterende eigenschappen. Zorgt voor een frisse een prettig aanvoelende huid. Optimale basis voor make-up.  Bevat tevens UVA- en UVB-beschermingsfilters. Na het opbrengen van de Beauty-TOX Splendid en Beauty-TOX Lip Contour Booster Cream 's-morgens en 's-avonds zachtjes verdelen.

 • Vanwege de lichte samenstelling wordt dit verzorgingsprodukt zeer snel door de huid opgenomen. Derhalve kunt u dit serum ook gebruiken onder de Ceromone verzorgingsprodukten en het Anti-Age verzorgingsprodukten van onze dermatologische verzorgingslijn Advanced Formula.

De Beauty-TOX Care Fast Response Fluid  ook verkrijgbaar als 20 ml en maakt deel uit van onze Beauty-TOX Selection Geschenkbox en de mini-zuurstofbehandeling voor thuis EVO.


Beauty-TOX Splendid Fast Respondse Cream - oogcreme -

Deze multi-functionele oogcreme voorzien van exclusieve anti-age peptiden, argiline, matricyl, ASC III, Vit A, phytohormonen en hydraterende werkstoffen is speciaal door Nora Bode ontwikkeld voor de probleemzones rondom de ogen (ook het bewegend ooglid), de denkrimpel en de neus-lippen-plooi.

Is de ideale algehele oogverzorging, ook geschikt voor de gevoelige ogen en contactlensen dragers. Bevat géén kruipvetten!
Lichtreflecterende pigmenten zorgen ervoor dat rimpeltjes optisch verminderd worden.

 • Als intensieve oogverzorging thuis adviseren wij u het Activator Instant Action Mosturizer serum onder deze multifunctionele creme aan te brengen. Hiermee kunt u sneller en effectiever rimpels en fijne lijntjes aanpakken.  

Als oogmasker adviseren wij u de Patches Instant Caviar Lift welke u kunt bevochtigen met het Activator Instant Action Mosturizer serum.

Dit verzorgingsprodukt bevat dezelde werkstoffen als het serum Beauty-TOX Ultra Jet Treatment en Jet Treatment wat gebruikt wordt tijdens de professionele zuurstofdrukinjectiebehandeling!


Beauty-TOX Lip Cream
 

Een speciale lipcreme voorzien van hyaluronzuur LMW, Vit E en MAXI-lip voor het 3D-effect voor de reductie van rimpelvorming van de gevoelige liphuid en rondom de mond.

Deze creme zorgt voor een duidelijk groter lipvolume, hydrateerde de zachte liphuid en verstevigt de contouren. Dagelijks 's-morgens en 's-avonds zorgvuldig in de huid en rondom de mond inmasseren.

Voor een intensieve behandeling van deze zone adviseren wij u eerst het Activator Serum aan te brengen en vervolgens de Lip Cream voor een mooier en beter resultaat. 

Dit verzorgingsprodukt bevat dezelde werkstoffen als het serum Beauty-TOX Lip Jet Treatment wat gebruikt wordt tijdens de professionele zuurstofdrukinjectiebehandeling!
 


Beauty-TOX Activator Instant Action Moisturizer

Een intensief hydraterend dun gelachtig serum wat direct wordt opgenomen door de huid voor gelaat, hals en decollete en voor de probleemzones:rondom de ogen en de bovenlip.

Vult gelijk het vocht in de huid weer aan en houdt de huid gehydrateerd door unichondrine ATP en hyaluronzuur LMW. Squalan en panthenol werken regenerend en maken de huid gladder. U merkt en ziet het direct!

Breng tweemaal daags een paar druppels aan en daarna Beauty-TOX Splendid, Beauty-TOX Lip Contour Booster, Beauty-TOX Care Fluid en ter bevochtiging van de Beauty-TOX Caviar Patches.
 

 • Als intensieve oogverzorging, rondom het gehele ooglid (ook het bewegend ooglid)  onder de Beauty-TOX Splendid  aanbrengen.
 • Voor een intensieve lipverzorging, rondom de mond aanbrengen onder de Beauty-TOX Lip contour booster cream.
 • Ter bevochtiging van de Beauty-TOX Patches instant caviar lift
 • Enkele druppeltjes verdelen over gelaat, hals en decolleté als intensief anti-agingserum onder de Beauty-TOX Fluid of de andere verzorgingslijnen.

Dit verzorgingsprodukt bevat dezelfde werkstoffen als het serum wat gebruikt wordt tijdens de professionele zuurstofdrukinjectiebehandeling!


Beauty-TOX Patches
 

Revitaliserend kaviaarextrakt en intensief gladder makend, puur collageen. Vermindert zwellingen rond de ogen, strijkt rimpels glad en geeft de huid haar jeudige gladheid terug. Al in 15 minuten een zichtbaar liftend resultaat!

Gebruik als kuur om de dag of om de twee dagen en de huid blijft gehydrateerd. Te bevochtigen met de BeautyTOX Activator Instant Action Moisturizer.
 


Beauty-TOX Pure Cleansing Foam

Zacht reinigend schuim voor het gezicht en het lichaam. Verwijdert verontreinigingen en make-up en verzorgend van de huid. Geschikt voor welke huid - in het bijzonder de gevoelige huid.

 • Na deze reiniging adviseren wij u de Gentle Skin Toner, een zeer milde tonic zonder alcohol welke hydraterende en een ph-herstellende werking heeft.

Beauty-TOX Pure Gentle Cleansing Milk
 

Een zachte, wateroplosbare reinigingsmelk met Vit. E voor het verwijderen van make-up en verontreinigingen, geschikt voor ieder huidtype.

 • Na het reinigen met de milk adviseren wij u de Beauty-TOX Toning Face Lotion. Een activerende, milde gezichtstonic met kamfer.
 • Gentle Skin Toner, een zeer milde tonic zonder alcohol welke hydraterende en een ph-herstellende werking heeft.
 • Skin Refiner Tonic, een stimulerende tonic zonder alcohol. Bevat 3% fruitzuren, ontstekingswerende werkstoffen, lipiden. Uitermate geschikt bij onzuiverheden en een tot ontstekingen neigende huid. Of als kuur bij de rijpere huid ter celstimulering.

 


 

Een activerende, milde gezichtstonic geheel vrij van alcohol. Geschikt voor ieder huidtype, ook acné.

 • Te gebruiken na het reinigen van de huid met Pure Gentle Cleansing Milk.
 • Bevat kamfer welke een desinfecterende werking heeft bij bijv. acne.
 • Bevat tevens hydraterende en liftende werkstoffen.

Beauty-TOX Selection Box

 • Care Fast Respondse Fluid 20 ml
 • Splendid Fast Respondse Cream 20 ml
 • Lip Cream 15 ml
 • Activator 10 ml
 • Patches