Aging doesn’t stand still, nor does Nora Bode OXYjet

  Zuurstof het levenselixer.

  Zonder zuurstof is er geen menselijk leven op aarde mogelijk. Al onze levensfuncties zijn afhankelijk van zuurstof omdat onze lichaamscellen voortdurend voldoende zuurstof nodig hebben om energie te kunnen halen uit bouw- en voedingsstoffen.

  Nora Bode Kosmetik bestaat nu al 20 jaar  en is grondlegger en uitvinder van de originele zuurstofapparatuur met het gepatenteerde zuurstofdrukinjectiesysteem "OXYjet" zonder naalden. Met het OXYjet-systeem kunnen wij actieve huideigen werkstoffen onder druk van 2,2 Bar (onderzocht door het Fraunhofer Institute für Biomedizinische Techniek) in 1 minuut in de basaalcellenlaag insluizen. Kortom een frisse, stralende en vitalere huid zonder snijden, injecties, beschadigingen van het bindweefsel en littekenvorming. Geheel veilig, pijnloos en effectief!

  De Nora Bode OXYjet zuurstofdrukinjectiebehandelingen zijn geschikt voor ieder huidtype en het enige systeem wat met behulp van onze exclusieve serums de huid van binnenuit kan herstellen.

  Een internationaal gerenommeerd instituut, Cornwal Dermatology Research, Peninsula Mecial School te Truro Engeland heeft met het OXYjet-systeem een studie gedaan naar de bestrijding van basaalcellencarcinomen en heeft bevestigd dat een 3-voudige sterkere werkstofindringing van het gebruikte medicaat gebruikt wordt, waardoor een effectievere bestrijding mogelijk is. 

  De combinatie van pure zuurstof, vitaminen en antioxidanten heeft het volgende effect op de huid:

  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
  • Geeft een optimaal gehydrateerde huid
  • Verstevigt, ontslakken de huid en lift contouren
  • Verbetert elasticitieit en creëert een vollere huid
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Lipofilling stimuleert op natuurlijke wijze de aanmaak van vet waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen en meer volume terugkeert in de huid. Het alternatief voor de vet-injecties
  • Verfijnt poriën
  • Pakt pigmentatieproblemen aan
  • Vermindert acne en littekens
  • Behandelt cellulites en striae op buik, bovenbenen, billen, bovenarmen en onderkin
  • Geeft vollere en mooiere borsten op natuurlijke wijze

     Nora Bode OXYjet professionele zuurstofbehandeling
   

  uitvoeringen:

  OXYjet Leo DeLuxe  1 apparaat - 8 functies
  OXYjet Leo Cool 1 apparaat - 5 functie
  OXYjet Leo Basic 1 apparaat - 3 functies

   

  Voor meer informatie over de apparatuur...........  OXYBio² Licht Therapie is een non-invasieve behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van 5 kleuren LED licht nl: rood, oranje, groen, blauw en wit licht en zuurstofinhalatie van medicinale kwaliteit. Led staat voor Light Emitting Diode, kleine lampjes die een bepaalde kleur licht afgeven.

  OXYBio² Licht Therapie maakt gebruik van de kracht van natuurlijk licht waardoor cellen sneller herstellen en verjongen. De klinisch bewezen behandeling levert een van de snelste en veiligste manieren om de zichtbare tekenen van: veroudering, acne en onzuiverheden, pigmentatiestoornissen, zonschade, roodheden, rimpels en fijne lijntjes, vale en rokershuis, littekens en wondgenezing gevoelige huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

  OXYBio² Light Therapy is een pijnloze en ontspannende behandeling die geschikt is voor alle huidtypes. Gebruikmakend van lang gevestigde LED-technologie in combinatie met de producten van Absolute Effects is de behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd om onze huid er onberispelijk, jeugdig en gezond uit te laten zien!

  Uw huid is ongelooflijk gehydrateerd, gevoed en stralend. Roodheid en irritatie wordt gekalmeerd. Lichttherapie bevordert ook een gevoel van welzijn en helpt om de stress en spanningen van het dagelijkse leven te verlichten!

  OXYBio² Light Therapy wordt aanbevolen voor:

  Huidverbetering / Anti-aging
  Zonschade
  Acné en onzuiverheden, probleem huid
  Rosacea, couperose en roodheden
  Eczeem, psoriasis en dermatitis
  Gevoelige huid
  Wondgenezing en littekens
  Herstel bevorderend na laserbehandelingen, peelings, microdermabrasie, cosmetische ingrepen, microneedling, zuurstofbehandelingen

  De OXYBio² Light Therapy biedt u een nieuw scala aan behandelingen mogelijk met de OXYjet Leo Basic, OXYjet Leo Cool en OXYjet Leo de Luxe. 

   
  Ondersteun dit belangrijke proces thuis regelmatig met de hiervoor ontwikkelde NORA BODE producten.

  Deze zijn precies afgestemd op de, in de behandelingen gebruikte, serums met zuurstofdrukinjectie. Dit is beslissend voor een langdurig succesvol resultaat!

  Nora Bode verzorgingslijnen:
  • Absolute Effects

  • INtact Lipofilling

  • BEAUTY-TOX

  • CEROMONE

  • Specials

  Met Nora Bode OXYjet  kiest u voor kwaliteit en exclusiviteit en biedt u uw clientéle het beste op gebied van zuurstofbehandelingen voor huidverbetering, anti-aging, lipofilling, acné, hyperpigmentatie en lichaamsbehandelingen.

   

  Voor meer informatie over de verzorgingslijnen.........